Boot naar wens aanpassen
Comfortabele modellen
Betaalbare sloepen en tenders

Bent u op zoek naar bootaccessoires voor uw sloep? In de showroom van Het Noorden Watersport in Grootebroek vindt u alles wat u nodig heeft. Bij ons is het mogelijk om uw sloep geheel naar wens aan te vullen met de bootaccessoires die u verkiest. Zo stelt u zelf de perfecte sloep samen en geniet u nog van vele heerlijke momenten op het water.

Op zoek naar bootaccessoires?

Met de gewenste bootaccessoires maakt u uw sloep compleet

In onze showroom bieden wij enkel de beste sloepmerken aan. Zo bent u verzekerd van luxe, comfort en kwaliteit wanneer u met uw nieuwe aanwinst het water op gaat. Maar zonder bootaccessoires is een sloep natuurlijk niet compleet. Daarom is het bij ons mogelijk om zelf de gewenste uitrusting voor uw boot te kiezen. U kunt bijvoorbeeld de Primeur 570-sloep personaliseren om hem perfect te maken voor uw situatie. Zo maakt u van een betaalbare sloep bijvoorbeeld een:

Daarnaast zijn onze duurdere varianten, zoals de Primeur 700, uit te breiden met desgewenste accessoires.

Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken

De kosten van onze boten met uitrusting en andere bijkomstigheden, bekijkt u in onze prijslijst. Wilt u de mogelijkheden voor bootaccessoires bij uw sloep zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom, u bent van harte welkom en wij helpen u graag met het samenstellen van de sloep van uw dromen.