Over het Noorden Watersport

Het Noorden Watersport in Grootebroek is een full service watersportbedrijf waar u terecht kunt voor verkoop, onderhoud en reparatie van uw boot en/ of buitenboordmotor.

Het is alweer bijna 20 jaar terug dat Het Noorden Watersport zijn deuren opende in Grootebroek. In deze jaren is het uitgegroeid tot één van de grootste watersportbedrijven in Noord-Holland en heeft ondertussen bekendheid opgebouwd in binnen- en buitenland.

Wij, bij Het Noorden Watersport, willen niet alleen een tevreden klant, maar streven ook naar een langdurige relatie met onze klanten. Wij steken veel tijd in voorlichting en service. Mede daarom nodigen we je uit om bij ons langs te komen in onze showroom.

Het team van Het Noorden Watersport

Waarom het Noorden Watersport

Alles onder 1 dak

Het is voor een klant prettig dat je bij één bedrijf voor alles terecht kunt. Het is dan ook niet overdreven als ik zeg dat ons bedrijf alles omvat.

Vakkundig personeel

Het team van het Noorden Watersport bestaat uit vakkundige alleskunners met zeer specifieke kennis van techniek en elektronica, dus voor uw servicebeurt of reparatie bent u aan het juiste adres.

Kom langs en laat u verrassen!

Naast 500 m2 showroom hebben we een aparte werkplaats waar men terecht kan voor reparaties. We besteden nagenoeg niets uit en doen alles zelf. We zijn dan ook vanzelfsprekend erg trots op ons vakkundig personeel, die alleen maar knap werk willen afleveren. Daar mogen we trots op zijn. Onze klanten vertrouwen op ons en rekenen op het leveren van kwaliteit en onze deskundigheid.

Met onze houding maken we voor onze klanten het verschil. Nu en in de toekomst.

2006
Jaar oprichting
2000
Meer dan boten geleverd
10000
Meer dan tevreden klanten
20
Meer dan boten in showroom