Neem een kijkje in onze showroom

Het Noorden Watersport is sinds onze oprichting in 2005 steeds groter en groter geworden. Onze showroom staat dan ook vol met

Waar we nog wat ruimte over hebben in onze 500m2 showroom, staan de

Maar wat nog veel belangrijker is… In onze showroom ervaar je wat wij hoogstpersoonlijk voor je kunnen betekenen!

Onze expertise

De beste KEUZE! Bij Het Noorden Watersport vindt u voor elk budget de juiste boot. Wij bieden alleen betrouwbare merken met ruime keuze binnen ieders budget!

De beste PRIJS! Kwaliteit is bij ons het allerbelangrijkste, maar dan wel voor de beste prijs!

Het meeste GEMAK! Het Noorden Watersport maakt het makkelijk voor u: Heeft u zelf geen trailer of gewoon geen tijd om uw boot te brengen? Wij halen en brengen uw boot!

Het beste ADVIES! U wordt geholpen door het vakkundige en getrainde team van Het Noorden Watersport. Ieder met zijn eigen expertise!

De beste KNOW-HOW! Naast 500 m2 showroom is er een aparte werkplaats. Vakkundig personeel, die alleen maar knap werk willen afleveren!”

Onze services

MOTORSERVICE: Alles gereed voor een dagje varen en je motor laat je in de steek? Daarom is onderhoud zo belangrijk. Hou de kans op pech klein en hou het veilig! Zorg daarom dat je op tijd de onderhoudsbeurten aan de boot en motor laat uitvoeren. Maak nu een afspraak!

REPARATIE: Mocht het onverhoopt misgaan met uw buitenboordmotor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Professioneel onderhoud, met kwalitatieve materialen en een eerlijk advies.

SCHOONMAKEN: Om aangroei van alg en dergelijke te voorkomen is het goed uw boot aan het einde van het seizoen te laten schoonmaken. Wij maken de romp grondig schoon met de juiste materialen en professionele hogedrukreiniger.

HAAL- EN BRENGSERVICE: Heeft u zelf geen trailer of gewoon geen tijd om uw boot te brengen? Wij halen en brengen uw boot!