Stuur ons een mail

Voor al uw vragen kunt u het onderstaande contactformulier invullen, dan neemt ons team zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Het Noorden Watersport BV

  Industrieweg 6
  1613 KV  Grootebroek
  Nederland

  Openingstijden:

  Zondag en maandagGesloten
  Dinsdag t/m vrijdag10:00 – 18:00
  Zaterdag10:00 – 16:00

  U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken.
  Onze showroom is van dinsdag t/m zaterdag geopend.

  Contact

  IBAN: NL93RABO 0142 6906 19

  BIC Code: RABONL2U

  KvK no. 52717593

  BTW no. NL850566344B01

  Contact – Het Noorden Watersport

  Al 20 jaar hebben we bij Het Noorden Watersport maar één doel: U en uw gezin niets minder dan de beste aankoopervaring te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Wij nodigen u uit om met uw gezin naar onze showroom te komen en ons uitgebreid aanbod van Primeur en Malta Sloepen en Tenders uit de eerste hand te verkennen. Neem nu contact op met Het Noorden Watersport!

  NIETS DAN HET BESTE Wanneer u ervoor wilt zorgen dat uw boot en motor jarenlang in goede staat blijven, heeft u kennis en kunde nodig waarop u kunt rekenen. Onze gecertificeerde en toegewijde maritieme technici zijn hoog opgeleid in het onderhouden en onderhouden van Primeur, Malta, Alumacraft en Motocraft-boten, zodat u het meeste uit uw aankoop kunt halen.

  Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van Suzuki, Evinrude, Honda, Mercury, Yamaha, Selva, Mariner, Vetus en Craftsman motoren. Ons team zijn watersportliefhebbers en begrijpen dat het jouw prioriteit is om het water op te gaan. Neem vandaag nog contact op met het team van Het Noorden Watersport!