Boot naar wens aanpassen
Comfortabele modellen
Betaalbare sloepen en tenders

Het toonaangevende merk Primeur is perfect als u op zoek bent naar sloepen en tenders die luxe, comfort en kwaliteit bieden. In de showroom van Het Noorden Watersport in Grootebroek is een ruime collectie aan de Primeur-lijn te vinden. Een sloep van Primeur biedt een uitstekende kwaliteit, terwijl ze toch nog betaalbaar blijven.

Op zoek naar een betaalbare sloep?

betaalbare sloep

Welke sloepen en tenders van Primeur bieden wij aan?

Primeur is één van de betere merken in sloepen en tenders, het merk staat bekend om stijlvolle lijnen, praktische uitrusting en daarmee perfecte vaareigenschappen. De boten zijn luxe en eigentijds, maar toch zijn het betaalbare sloepen en tenders. Wij bieden dan als beste sloepmerken-aanbieder ook veel varianten van de Primeur-lijn in onze showroom aan, u vindt bij ons de:

Elke sloep uit deze collectie maakt de naam van het Primeur-merk waar, maar heeft toch unieke uitrusting en kwaliteiten. In onze prijslijst vindt u een overzicht van hoeveel de boten kosten.

Kom langs in onze showroom en ontdek de Primeur-lijn

Bent u overtuigd van het merk Primeur en wilt u de sloepen en tenders bewonderen? Kom langs in onze showroom en ontdek de ruime collectie. Onze experts staan met advies voor u klaar en leggen u ook graag het verschil tussen een sloep en een tender uit. Zo bent u verzekerd van de juiste aankoop en geniet u straks heerlijk op het water.