Boot naar wens aanpassen
Comfortabele modellen
Betaalbare sloepen en tenders

Wilt u graag met een snelvarende sloep van heerlijke momenten op het water genieten om mooie herinneringen te maken? Dan heeft Het Noorden Watersport in Grootebroek precies waar u naar op zoek bent. Wij bieden verschillende snelle sloepen van enkel de beste merken aan. Ontdek de voordelen van een snelle sloep.

Op zoek naar een snelvarende sloep?

betaalbare sloep

Wat zijn de voordelen van een snelvarende sloep?

Een snelvarende sloep brengt veel voordelen met zich mee. Zo ervaart u in een dergelijke sloep het beste van twee werelden, sportief varen en comfort. De sloep heeft namelijk een ruime zitgelegenheid, maar het is ook mogelijk om te gaan wakeboarden of waterskiën. Daarnaast is het ook mogelijk om met deze betaalbare sloep grote afstanden te overbruggen. Als de beste sloepmerken-aanbieder, bevat onze collectie de volgende snelvarende modellen van Primeur:

Of u nu van ontspanning of van actieve bezigheden op het water wilt genieten, met deze modellen is er voor ieder wat wils.

Breng een bezoek aan onze showroom en schaf uw snelle sloep aan

Bent u overtuigd en wilt u een snelvarende sloep aanschaffen? Kom dan eens langs in onze showroom, wij helpen en adviseren u graag in het maken van de juiste keuze voor het aanschaffen van een boot. Voor een overzicht van de mogelijke kosten die een dergelijke investering met zich meebrengt, bekijkt u onze prijslijst.